Media

Mindtrainers voor kinderen in de media

Nieuws.nl

Kim Oostendorp (founder van de dierenvriendjes) geïnterviewd door Nieuws.nl

In het Parool 

Mindfulness in de klas: 'stel je eens voor dat je een kikker bent'

Blogs op Enfait

Mindtrainers voor kinderen werkt samen met het online magazine Enfait.nl . Onder het onderwerp MIND verzorgen wij inspirerende blogs met praktische handvatten. Dit doen wij om meer bewustzijn te creëren hoe we zelf zorg kunnen dragen aan de innerlijke wereld van onszelf en onze kinderen.

Lees hier de verschillende blogs

Podcast

Mindtrainers voor kinderen onderzoekt wat kinderen en ouders van NU nodig hebben. Dat doen we in gesprek met verschillende beroepsopvoeders, behandelaren, specialisten en ervaringsdeskundigen. Steeds meer kinderen en ouders lijken mentaal en emotioneel onder druk te staan. Belemmeringen als negatief zelfbeeld, gedragsproblemen, depressie en faalangst zijn aanwezig in de maatschappij.

De dierenvriendjes helpen de mentale en emotionele ontwikkeling vriendelijk tegemoet te treden maar wat kunnen ouders en opvoeders verder doen of juist niet meer doen? Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter De dierenvriendjes? Wil je weten hoe je als ouder en opvoeder bewust kunt opvoeden en opgroeien? Luister dan onze podcast serie.

PODCAST 1. Kim Oostendorp over de dierenvriendjes 

PODCAST 2. Carlijn Bergsma - Klinisch psycholoog / GEDRAGStherapeut Complexe gezinsproblematiek

PODCAST 3. Simone Scherpenzeel - PSYCHOLOOG / GEZINSBEHANDELAAR / PSY.MOON.nl

  • Dierenvriendjes voor kinderen

Neem contact op