Webshop

DE DIERENVRIENDJES 'DE KLAS VAN KEES DE KIKKER'

Leer in dit boekje de dierenvriendjes uit de klas van meester Kees de Kikker kennen. Ontdek, met behulp van reflectievragen, op wie jullie lijken en van wie jullie kunnen leren. Elk dierenvriendje oefent in dit boekje zijn of haar eigen stille kikker pauze (mindfulness).

Bestel nu:

De dierenvriendjes 'de klas van Kees de Kikker'
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 4,50 p/stk

DE DIERENVRIENDJES 'AANDACHT VOOR JEZELF'

De verhaaltjes in dit boekje zijn een vervolg op het eerste voorleesboek. De dierenvriendjes zitten inmiddels in de middenbouw. Meester Kees de kikker leert de dierenvriendjes aandacht te besteden aan zichzelf op de leuke en lastige momenten. Samen oefenen ze stille kikker pauzes (mindfulness) om de aandacht en ontspanning terug te vinden.

Bestel nu:

De dierenvrienden 'aandacht voor jezelf'
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 4,50 p/stk

DE VRIENDJES 'LEREN WIE JE BENT'

Dit boek is geschikt voor de kinderen uit de bovenbouw. De vriendjes zijn gebaseerd op de karakters van de dierenvriendjes. Door de verhalen met reflectievragen leren de kinderen zichzelf kennen. De vriendjes beoefenen stille pauzes (mindfulness) wat bijdraagt aan het ontwikkelen van de aandacht, ontspanning, zelfbewustzijn en zelfregulatie.

Bestel nu:

De vriendjes 'leren wie je bent'
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 4,50 p/stk

De dierenvriendjes talentenkaarten

Elk dierenvriendje beschikt over zijn eigen talenten (kwaliteiten). Met de dierenvriendjes talenten kaarten kan je als ouder en opvoeder samen met kinderen op een speelse en vriendelijke manier talenten van elkaar ontdekken en benoemen.

Je kan samen ook leren van de dierenvriendjes ze nodigen je kind of jezelf ook uit om nieuwe dierenvriendjes talenten te ontwikkelen.

Bestel nu:

De dierenvriendjes talentenkaarten
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 3,50 p/stk

Dierenvriendjes spelbord met talentenkaarten

Met behulp van het dierenvriendjesspel creëer je een momentjes met elkaar en jezelf. Ontdek spelenderwijs de dierenvriendjes talenten en beoefen samen de stilte.

Het spelbord is van hout gemaakt en wordt inclusief een set dierenvriendjes talentenkaarten, 4 pionnen en één dobbelsteen geleverd.

Bestel nu:

Dierenvriendjes spelbord met talentenkaarten
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 9,00 p/stk

Dierenvriendje handpop

Door onze leuke handpoppen kun je de dierenvriendjes in de klas of thuis tot leven brengen. Je kunt er eentje bestellen of de hele set. Na de bestelling mailen wij jou om te vragen welk dierenvriendje(s) je graag wil ontvangen.

De levertijd kan een aantal weken bedragen omdat de handpoppen worden handgemaakt. Na het plaatsen van de bestelling mailen wij je om te vragen welk dierenvriendje(s) je wil ontvangen en geven we de verwachte levertijd door.

Bestel nu:

Dierenvriendje handpop
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 9,00 p/stk
  • Dierenvriendjes voor kinderen

Neem contact op