Media

Media

In het Parool

Klik voor het artikel op de afbeelding

Enfait

Mindtrainers voor kinderen werkt samen met het online magazine  Enfait.nl . Onder het onderwerp MIND verzorgen wij inspirerende blogs met praktische handvatten. Dit doen wij om meer bewustzijn te creëren hoe we zelf zorg kunnen dragen aan de innerlijke wereld van onszelf en onze kinderen.

Lees hier de verschillende blogs

Gratis audio 

De dierenvriendjes | Elkaar helpen [audio luisterverhaal 4>]

Enthousiast als Bobby de Aap? Leer samen met je kind of de kinderen in de klas De dierenvriendjes kennen.

De dierenvriendjes | Een schooldag met talenten [audio luisterverhaal 6>]

Podcast

Hier kan je een podcast opnemen over bewust opvoeden en opgroeien vinden. Mindtrainers voor kinderen gaan op onderzoek uit. Dat doen we in gesprek met verschillende beroepsopvoeders, behandelaren, specialisten en ervaringsdeskundigen.

Steeds meer kinderen en ouders lijken overprikkeld. Belemmeringen als negatief zelfbeeld, gedragsproblemen, depressie en overmatig toezicht. Wat hebben de kinderen nodig om te herstellen? De dierenvriendjes helpen maar wat kunnen we niet meer doen of juist niet doen? Wij zien er om onderzoeken en openheid te geven. Wat heeft de huidige maatschappij nodig om te groeien en te groeien?

Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter De dierenvriendjes? Wil je weten hoe je als ouder en opvoeder bewust kunt opvoeden en opgroeien? Luister dan onze podcast serie.

PODCAST 1. Kim Oostendorp over de dierenvriendjes 

PODCAST 2. Carlijn Bergsma - Klinisch psycholoog / GEDRAGStherapeut Complexe gezinsproblematiek

PODCAST 3. Simone Scherpenzeel - PSYCHOLOOG / GEZINSBEHANDELAAR / PSY.MOON.nl

  • Mindtrainers voor kinderen

Neem contact op